sobota, 16 stycznia 2016

Za dużo luzu

kury_kury: mrowka wiesz jaki jeszcze mam nik
kury_kury: mlp-twilight
wibrująca_mrówka: sparkle sparkle?
http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_lol.gif
[a]:
twinkle-twinkle
http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_x.gif
kury_kury: mrowka hahahaahah,
wiedzma___: tylko ja przeczytałam "multipla"
http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_lol.gif
[a]: tak, tylko
Lord_Przedświt: wiedźmo! Tam jest miejsce dla trojga z przodu

wiedzma___: Lordzie, uważaj, jestem odrobinkę wyluzowana, mogę się skusić http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_wink.gif
Lord_Przedświt: Jestem uosobieniem ostrożności, moja droga.
wiedzma___: uważaj powinno być w nawiasie, to przypomnienie dla mnie
http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_x.gif
[a]: wiedźmo, pamiętam jak okazałem swą rustykalność rechocząc w eleganckiej knajpie, próbując popisać się przed dziewczyną, z menu w którym stało namazane: "Kurczak wyluzowany z kości"
[a]: a to fachowy termin, okazuje się
http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_x.gif
Lord_Przedświt:
http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_lol.gif

wiedzma___: [a] ale nie uzywa się go w kontakcie z goścmi, slusznie rechotałeś http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_lol.gif
[a]: używali go w menu, a nie w kontakcie...w kontakcie mieli pewnie druciki i styki
wiedzma___: menu to kontakt miedzy goscmi a kuchnią
http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_razz.gif

wiedzma___: interpersonalny
[a]:
a nie jest tym "kontaktem" kelner?
wiedzma___: kelner to przekaźnik
http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/icon_wink.gif
wibrująca_mrówka: goniec!
[a]: Kontaktsmann

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję, że dzielisz się ze mną swoją opinią.
Z przyjemnością wykorzystam Twoje wskazówki w dalszej pracy nad blogiem.